Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@10:15:51 GMT

بومی‌سازی عملیات ژئوفیزیکی در صنعت نفت کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۷۷۲۰

بومی‌سازی عملیات ژئوفیزیکی در صنعت نفت کشور

مدیرعامل یک شرکت‌ دانش‌بنیان، از بومی‌سازی عملیات لرزه‌نگاری در صنعت نفت کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های بی بی حکیمیه، پروژه اهواز، پروژه بهار و تعداد زیادی از پروژه‌های مختلف، توسط این شرکت ایرانی انجام شده است. - اخبار اجتماعی -

داود سرباز مدیرعامل شرکت ژئوفیزیک "انرژی دانا" در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم از بومی‌سازی عملیات لرزه‌نگاری در صنعت نفت کشور خبر داد و گفت: در دوران تحریم بسیاری از شرکت‌های خارجی ایران را ترک کردند و با بومی‌سازی عملیات لرزه‌نگاری،  پروژه‌هایی همچون بی بی حکیمیه، پروژه اهواز، پروژه بهار و تعداد زیادی از پروژه‌های مختلف را در داخل انجام دادیم و پروژه‌ لرزه‌نگاری سه‌بعدی تنگه بیجار را نیز در پیش داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرباز با تشریح علم ژئوفیزیک، بیان کرد:‌ علم ژئوفیزیک بخش مهم اکتشاف نفت و گاز است و ما در ژئوفیزیک بدون شکافته شدن زمین  و با تهیه تصاویر سه‌بعدی از زیرزمین، اطلاعات مورد نظر را استخراج می‌کنیم.

وی با بیان اینکه پروژه اول این شرکت با مشارکت یک شرکت کانادایی و در  موضوع لرزه‌نگاری آبادان آغاز شد، تصریح کرد: بعد از مدتی این شرکت کانادایی ایران را ترک کرد و کار روی دست‌ ایرانی‌ها ماند که با یک سازمان‌دهی مجدد، پروژه آبادان را اجرا کرده و از آنجا با سختی‌ها آشنا شدیم؛ 2 فاکتور مهم را در پروژه‌های خود لحاظ کردیم که اولی تشکیل و تربیت نیروی انسانی مستعد و دیگری سرمایه‌گذاری و جذب دانش فنی است که با ترکیب این 2 عامل، کارها و پروژه‌های خود را پیش بردیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه تاکید کرد: ما یک شرکت کاملاً دانش‌بنیان هستیم که به موضوع عملیات لرزه‌نگاری، به صورت دانشی نگاه کرده و در هر پروژه‌ای متدولوژی جدیدی ارائه می‌کنیم؛ علاوه بر آن  نیروی انسانی و سازمانی را بهینه کرده و در بحث استانداردها و ایزو نیز نه به صورت شکلی، بلکه به صورت محتوایی جلو می‌رویم؛ نتیجه این روش، اجرای پروژه‌های لرزه‌نگاری در ایران بوده است که در داخل کشور چند تا پروژه پردازشی و عملیات لرزه‌نگاری داریم که الان با تأیید خود کارفرما به خوبی پیش می‌رود و علاوه بر داخل کشور، در پاکستان نیز توانستیم از پیمانکارهای قابل قبول شرکت‌های نفتی پاکستان باشیم که به دلایل تحریم نتوانستیم ادامه بدهیم و عملیات‌ها و پروژه‌های خود را در آنجا متوقف کردیم.

وی با اشاره به مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: مشکلات تامین بودجه‌ای برای بخش دولتی وجود دارد و این یک واقعیت است، اما تلاش خودمان را انجام می‌دهیم که در زمینه‌هایی که توان و تخصص لازم را داریم، پروژه‌های خود را پیش ببریم.

سرباز با اشاره به لزوم نگاه دولت به توان داخلی، بیان کرد: ایران در فضای غیرتحریمی، بازار بزرگی برای خارجی‌ها محسوب می‌شود و به همین دلیل حضور آنها پررنگ است اما در فضای تحریمی به علت وجود مشکلات و مراودات مالی، بسیاری از شرکت‌های خارجی، ایران را ترک می‌کنند و اینجاست که دولت باید با اتکا به متخصصان و شرکت‌های داخلی، زمینه رشد کمی و کیفی آنها را فراهم کند، چراکه اینها هستند که  با درکِ شرایط سخت کشور، در هر شرایطی در کشور می‌مانند؛ حمایت‌های دولت نیز باید دائم و ماندگار باشد و حمایت هم صرفاً به معنای "پول" نیست و باید به لحاظ فنی نیز حمایت و پایش بشوند.

شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید "ماسک ضد‌کرونا" شد!تامین اجتماعی در قبال دانش‌بنیان‌ها خلاف نص‌صریح قانون عمل می‌کند!/ عدم اعمال معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌هاگزارش/ اجازه ندهیم راه تنفس "دانش‌بنیان‌های ایرانی" مسدود شود!تولید 1000 میلیارد دلار ثروت در آمریکا توسط 1000 ایرانی/ با 35 سال تجربه باید نظر سازمانی را جلب می کردم که 10 درصد من تجربه نداشت/ آینده ایران بسیار روشن است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صنعت نفت شرکت های دانش بنیان صنعت نفت عملیات لرزه نگاری بومی سازی عملیات پروژه های خود دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا